„Să nu-i judecăm pe preoții căzuți”, în Monitorul de Suceava

O nouă semnătură a mea în Monitorul de Suceava: link.

Anunțuri
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

 • malina  On 22 Octombrie 2010 at 9:47

  V-ați prăbușit vreodată atât de puternic încât să nu fiți în stare să scrieți un cuvânt? Cunoașteți durerea tăcerii, amarnicul strigăt mut?

  • Marius Ianuş  On 22 Octombrie 2010 at 11:00

   Mălina, haide să nu ne luăm la întrecere cu care s-a prăbușit sau a suferit mai mult. Nu cred că e ceva care să-i placă lui Dumnezeu.

 • malina anitoaei  On 23 Octombrie 2010 at 5:37

  Era doar o intrebare. Si mie mi se intampla sa intre la mine tot soiul de ciudati care sa ma streseze cu nedumeririle lor.Fiindca sunt la mine ,,acasa”,desi neinvitati ,ii tratez cat pot de politicos. Chiar era doar o intrebare, adresata unui om care scrie cu profunzime.De ce v-ati gandit imediat ca v-as provoca la un fel de intrecere? Cum mi-as permite eu,o necunoscuta,sa intru in competitie cu dumneavoastra?,,E adevarat ca durerea lumii e mare dar parca a mea e si mai mare”,scria Frantz Kafka. Imi place cum scrieti dar nu ma asteptam sa-mi raspundeti atat de agresiv,fie si in numele Domnului.Eram ca un trecator care in miez de noapte va bate in geam si va cere un pahar cu apa. Eu sunt in permanenta cautare. Acum ma doare moartea mamei ,ieri ma durea moartea fratelui meu,candva moartea copilului micut si firav,altadata moartea tatalui. Nu pot sa cred ca durerea mea nu-i place lui Dumnezeu.Poate o merit? Nu l-am aflat pe Dumnezeu.Il voi afla,cine stie, la capat de drum.Nu stiu sa dau sfaturi,nu stiu sa par smerita,inca ma revolt.Scuze,m-am intins prea mult. Puteti inchide fereastra .Asa n-o sa va mai deranjeze nimeni cand va rugati. Sarantocii si prostii ca mine pot cauta raspunsuri in alta parte.Ce obligatie aveti fata de ei?

  • Marius Ianuş  On 25 Octombrie 2010 at 7:50

   Dragă Mălina, ai întru totul dreptate, cu excepția părerilor tale despre Dumnezeu. Și mai cu seamă în acestea ar trebui să ai dreptate. Prin rugăciune asiduă vei stabili o legătură cu El.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s