„Ochii lor sunt închişi şi nu pot să vadă” (Isaia 44, 18)

Ştiţi care este cea mai mare pedeapsă pusă asupra omului? Necunoaşterea Lui Dumnezeu. Cândva omul putea vorbi cu Dumnezeu faţă către faţă, în lumina minunată a Raiului. Înşelat de necuratul, omul a fost alungat de la faţa Lui Dumnezeu.
Ştiţi cine ţine această pedeapsă asupra omului necredincios? Omul necredincios însuşi. Dacă ar porni în căutarea Lui Dumnezeu, Dumnezeu i s-ar arăta. Dar el nu vrea. De ce nu o vrea? Nici el nu o ştie. Cel mai probabil, din comoditate. Scriitorul M. Vakulovski nu vrea să-i mai vorbesc despre Dumnezeu. S-a săturat. Am devenit „enervant” cu insistenţa mea. Omul necredincios M. Vakulovski vede un viitor grăsuţ în faţă şi se autoproclamă ateu. Aşa că Îl va obliga pe Dumnezeu să îi dea îndreptare şi trezire. Dacă o merită. Eu sper să o merite şi îi doresc o pocăinţă frumoasă şi care să nu plece de la necazuri devastatoare.
Şi El a zis: „Du-te şi spune poporului acestuia: Cu auzul veţi auzi şi nu veţi înţelege şi, uitându-vă, vă veţi uita, dar nu veţi vedea. Că s-a împietrit inima poporului acestuia şi cu urechile sale greu a auzit şi ochii săi i-a închis, ca nu cumva să vadă cu ochii şi cu urechile să audă şi cu inima să înţeleagă şi să se întoarcă la Mine şi Eu să-l vindec”. (Isaia 6, 9-10)
Iar de acum voi căuta altă „victimă” pe care să o întorc la credinţă, lăsând restul lucrării asupra lui Mihai în mâinile Celui care le ţine pe toate. Ai milă Tu, Doamne, de acest orb, cum ai avut milă şi de orbul care am fost eu.

Citește toată seria: https://yanush.wordpress.com/tag/dovezi-pentru-credinta/

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

  • dan antonovici  On 26 februarie 2012 at 22:07

    Ai Doamne mila de robul tau…M

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.