La rece

Am stat la rece şi am analizat o păţanie recentă.
Am senzaţia că eu sunt tentat ca de multe ori să pun în cârca SRI-ului necazuri care îmi vin de la diavol, pierzându-mi astfel câştigul pe care l-aş putea avea din acele necazuri în faţa Lui Dumnezeu.
Pentru orice eventualitate, îmi cer iertare SRI-ului pentru momentele când am afirmat că anumite necazuri ale mele au fost programate de ei şi nu a fost aşa.

Anunțuri
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

  • dan antonovici  On 27 Februarie 2012 at 0:19

    Daca nu te-ai fi plans ai fi castigat din rabdarea necazurilor. Daca iti ceri iertare de la „ei” nu indrepti nimic si nici nu mai castigi nimic, pentru ca plata este deja pierduta, nu se da decat numai in situatia cand nu ai cartit in necazuri si incercari si cand ai crezut de folos sufletesc toate necazurile iar pe „calai” ca pe niste binefacatori. Si acum esti in acelasi pericol, esti pe punctul de a pierde din nou, pentru ca „meteahna” de care ai pomenit te urmareste in continuare si te folosesti de ea „criticand” atata lume, pe toti, de la „opinca pana la vladica”. Vladica fiind episcopul (ierarhul).De la membru de partid comunist pana la securist si mason. Eu de cand iti atrag atentia ca nu-i bine, pentru ca pierzi plata rabdarii: ” Cine va rabda pana la sfarsit acela se va mantui” ne intareste Matuitorul cu cuvintele Sale dandu-ne speranta mantuirii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s