De ce nu trebuiesc acceptate actele cu CIP

…Sau de ce trebuiesc arse acestea. Și de ce trebuie să ne întoarcem grabnic către Dumnezeu.

Începând cu codurile de bare s-a deschis drumul către un tip de control al omului nemaiîntâlnit, orwellian.
Aceste coduri de bare conțin numărul numelui fiarei (cei trei de șase – Apocalipsa 13,18) – după cum vă puteți singuri convinge: aici. Așadar, calea stăpânirii întunericului deja a fost deschisă.
Unde va ajunge aceasta? Răspunsul îl găsim tot în Apocalipsă : ”Şi ea* îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.” – Apocalipsa 13, 16-17.
*Unde ”ea” este fiara ridicată din pământ, profetul mincinos, care va fi adjutantul antihristului.
Ce îi așteaptă pe cei care vor accepta acest semn și se vor închina fiarei e groaznic:
”Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui, / Va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului. / Şi fumul chinului lor se suie în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei.” – Apocalipsa 14, 9-11.
Acest semn pus pe mâna dreaptă sau pe frunte poate fi tocmai un implant cu CIP. De ce pe frunte? Se vorbește deja despre conectarea directă a creierului uman la calculator, tocmai printr-un cip implantat în frunte, și poate că mulți vor fi controlați la nivelul minții. Până atunci urmează pasul doi: după codul de bare, ajuns azi pe mai toate produsele pe care le cumpărăm din magazine, care a fost primul pas în drumul către lepădarea de Hristos, spre care vor să ne împingă, vor urma actele cu CIP. Iată cum arată un cip: http://img.wall-street.ro/images/galleries/701/7791_640.jpg
Pe lângă funcția, pasivă, de codare a unor informații, pe care o are și codul de bare, CIP-ul va avea și funcții active – conținutul lui va putea fi modificat, ar putea constitui o conexiune între creier și sisteme informatice sau electronice sau alte creiere etc. De fapt, la asta se urmărește să se ajungă, la conectarea oamenilor într-un sistem de supraveghere și control. În felul acesta li se poate răpi oamenilor libertatea, iar hotărârile lor ar putea fi influențate. (”Oare nu asta fac și acum diavolii?”, ne putem întreba. Ba da, dar să nu uităm că Antihrist nu va fi diavol, ci om satanizat, așa că el poate că va acționa în cadrul planului demonic cu arme omenești.)
A treia etapă ar veni odată cu antihristul și discipolul său, profetul mincinos.
Deja acceptarea codului de bare a fost un lucru care nu ar fi trebuit să se întâmple. Acceptarea actelor cu CIP, următorul pas, va fi deja ceva mult mai grav, pentru că le va permite masonilor să creeze acest sistem de control. Odată creat, acest sistem va fi o justificare pentru următorul pas, ultimul. Așadar, acceptând actele cu CIP le permitem să înnoade pânza de paianjen în care vor să ne prindă. Din pricina păcatelor noastre s-a ajuns până aici.
Cardurile de sănătate și pașapoartele sunt primele documente cu CIP. În cazul pașapoartelor, se pot face pașapoarte temporare, fără CIP, valabile un an. În cazul cardurilor de sănătate nu se oferă nicio alternativă. Din cauza păcatelor noastre, nenorocirea va începe cu copiii noștri, cărora li se vor da aceste carduri. Trebuie să ne întoarcem grabnic către Dumnezeu.
Sfaturile Părinților Îmbunătățiți e să nu acceptăm sub niciun chip aceste carduri, nici pentru noi, nici pentru copiii noștri.
Asta ne-au spus Părintele Iustin Pârvu, Părintele Arsenie Papacioc, Părintele Adrian Făgețeanu, Părintele Proclu Nicău, Părintele Ioan de la Rarău, Părintele Rafail Noica, IPS Iustinian Chira, PS Sebastian și mulți alții. Priviți această înregistrare video : http://www.youtube.com/watch?v=9zTPynVsrbc
Găsiți multe informații documentate pe siteul saccsiv : http://saccsiv.wordpress.com/category/cipuri/
Și pe siteul Bucovina Profundă :
http://bucovinaprofunda.wordpress.com/category/acte-cu-cip/
Un alt interviu foarte interesant găsiți aici : http://www.youtube.com/watch?v=TFFg_JyroTY

Anunțuri
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

 • vasile  On 28 Decembrie 2013 at 22:12

  Oare cardurile bancare nu contin cip?

  • Marius Ianuş  On 28 Decembrie 2013 at 22:17

   Cele noi conțin, trebuie renunțat la ele. Dar se pare că și bancnotele euro conțin microcip cu emisie de unde radio. Vă dați seama până unde s-a ajuns…

 • tipulcuidei  On 19 Martie 2016 at 16:52

  Să-mi fie cu iertare, dar și cartelele telefonice sunt cipuri și calculatorul pe care îl folosiți pentru a posta pe blog este compus din cipuri (mai mari sau mai mici), iar cardurile vechi, deși fără cip, tot au un cod de bare cu cei trei de 6, la fel ca majoritatea produselor din comerț…

 • tipulcuidei  On 19 Martie 2016 at 19:22

  Da și nu în același timp. Am card european de sanătate, pașaport (cred ca ambele au cip), card bancar… Însă rareori le am la mine în portofel (în cazul unui accident, poate să îmi aducă cineva cardul la spital, să se convingă medicii ca sunt asigurat). În rest, stau aruncate într-un sertar. Nu același lucru se poate spune despre telefonul meu. Și dacă m-ai pun la socoteală și căruâul electric (și ăla are cipuri), nicicum nu scap de cipuri. Totuși, nu cred că îmi pierd mântuirea pentru atâta lucru. Sigur, dacă e vorba de implantarea unui cip în corp, vorbim de altceva, căci dacă se ajunge la asta, nu au decât să mă împuște.

  • Cum zici tu… „dacă se va ajunge la asta”, când deja s-a ajuns? În Vest se implantează cipuri de câțiva ani. Pentru moment sunt opționale, da… Dar pentru cât timp?

   • tipulcuidei  On 19 Martie 2016 at 20:31

    Este încă ceva foarte rar și foarte experimental. Locuiesc UK și deocamdată nu a fost niciun caz aici. Am auzit de puțini nebuni în SUA care le implantează copiilor cip (pentru localizare în caz de răpire, cică, lucru perfect stupid, deoarece cipil poate fi detectat și extras uțor de către răpitori ușor) și am mai auzit de nu știu ce experimente în țările scandinave. Dar, momentan chestiile astea rămân extrem de controversate și criticate de publicul larg. Nu exclud totuși ca în 20 de ani sau mai puțin generațiile noi să fie mai ”progresiste”, ca și în cazul problemelor LGBT, unde de la aprobarea parteneriatelor civile la sfârșitul anilor ’90, s-a ajung la repercusiuni administrative grave (exmatriculare, concediere, retrogradare) împotriva celor care își exprimă opinia împotriva ”căsătoriilor” gay.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s