Cum arată un slujitor al necuratului

Îl puteți vedea în videoclipul de mai jos, începând de la minutul 1:47.
De remarcat că apare în casa unui preot tânăr, care a candidat la postul de primar. A fost înregistrat cu o cameră uitată aprinsă pe o masă. De la minutul 3:16 începe o discuție aberantă cu Ion Țugui pe care nu are sens să o urmăriți.
Am văzut și eu un astfel de slujitor al necuratului într-o noapte, în curtea clădirii care e chiar în fața Mitropoliei Sibiului (Facultatea de Teologie sau, mai degrabă, căminele acestei facultăți).
Intrasem ca să văd dacă mă poate ajuta cineva cu un loc unde să înnoptez. Din clădire a ieșit, coborând niște scări, parcă, un tânăr subțire și foarte bine dispus. Parcă făcuse o șotie bună. Acest tânăr a luat-o la picior repede. După aceea, tot pe unde ieșise el a apărut o arătare întunecată, oarcum semitransparentă, asemenea celei din filmuleț, care alerga pe patru membre, ca o maimuță. Arătarea s-a suit în pomul care este în acea curte și a dispărut. După ea a apărut un tânăr mușchiulos, care s-a repezit în direcția în care dispăruse slujitorul neucratului. Apoi, văzând că acela dispăruse, s-a întors în clădire. Mie abia dacă mi-a aruncat o privire.
Înfățișarea acelui duh materializat era foarte aproape de a celui din filmuleț, așa că trag concluzia că această aghiuță / acest tip de slujitor al necuratului e specializată în teologi.
Iată videoclipul (merită urmărit doar până la minutul 3:16):

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.