Câteva lucruri interesante de pe net…

De la Creștin-Ortodox aflăm că reprezentarea Mântuitorului ca înger se întemeiază pe spusele profetului Isaia (9:5): Înger de mare sfat, Sfetnic minunat, Dumnezeu tare, biruitor, Domn al Păcii, Părinte al veacului ce va să fie.

Cum era de așteptat, am devenit ”teroriști”: Paul Ciancia, cel care a tras în oameni pe Aeroportul din Los Angeles ar fi făcut asta, spune Vocea Rusiei, împotrivindu-se ”Noii Ordini Mondiale”. Iată și relatarea, în engleză, a ziarului DailyMail: citește.

Sorin Andrei ne prezintă pe Apologeticum o istorie a Mișcării Legionare despre care nu vorbește nimeni. O istorie cu mii de întemnițări și sute de morți: citește.

Bucovina Profundă ne prezintă poziția politică a Mișcării Legionare amintind că, în pofida panseurilor lui Crin Antonescu, Mișcarea Legionară, ca și mișcarea ”Strajnicilor” bulgari, a fost scoasă de sub acuzare de către Tribunalul Internațional de la Nurnberg. S-a considerat, pe drept cuvânt, că aceste mișcări nu au avut o problemă de natură rasistă cu evreii, ci una de natură economică.

Fratele Vasile (Saccsiv) ne vorbește despre implanturile în creier (adică, în frunte) pe care le pregătesc păpușarii.

Serbia Ortodoxă ne aduce în atenție niște vorbe memorabile ale Sfântului Nicolae Velimirovici despre Europa: ”O fraţii mei! – omenirea apuseană este astăzi mai oarbă decât Arabia musulmană, şi decât India brahmanică, şi decât Tibetul buddhist, şi decât China animistă, într-adevăr, Hristos nu a văzut o mai mare ruşine ca aceasta în cele două milenii care au trecut: ca oamenii botezaţi să fie mai orbi decât cei nebotezaţi!” – Sfântul Nicolai Velimirovici

PEMPTOMUSIA ne relatează o minune a Părintelui Porfirie de la Sfântul Munte. De fapt, un lanț de minuni al acestuia.

Iar Radu Moraru a publicat un fel de fabulă din care eu unul nu am înțeles nimic (poate pentru că nu am televizor?). Cum a trimis un mesaj și către blogul meu, îi anunț, iată, aici… chestia: http://www.nasul.tv/2013/11/05/s-o-s-romania-titanicul-si-ghetarul

Anunțuri
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

 • DCC  On 6 Noiembrie 2013 at 20:14

  S.O.S ! ROMANIA, TITANICUL si GHETARUL !
  Radu Moraru

  Daca Titanicul ar fi avut un PERSONAJ intelept, providential si miraculos de convingator, atunci toti pasagerii vasului ar fi coborit pe GHETAR, cu haine groase, cu plapumi si paturi, cu mincare si bautura, cu tot mobilierul numai bun de lemne de foc. Cu siguranta ar fi rezistat citeva zile pina veneau echipele de salvare ! Singurul “pericol” putea fi incalzirea globala, ca le topea ghetarul!

  Romania de astazi e ca Titanicul dupa ce a lovit Ghetarul.
  Echipajul vasului nu poate si nu vrea sa conceapa ca Titanicul se va scufunda.

  Bogatasii de pe puntea superioara sint prea aroganti ca sa se sperie si sint crescuti si indoctrinati asfel incit ei sa fie siguri ca “sistemul” ii va salva, cu barcile rezervate exclusiv lor. Ba ei cred ca, daca vor fi probleme, isi vor salva vietile cu bani si bijuterii.

  Amaritii de pe puntile inferioare nici nu stiu ce se intimpla, fiind prea ocupati cu saracia lor, cu micile povesti de viata, cu micile bucurii si petreceri care ii fac sa uite, pentru o clipa, ca fac parte din lumea sclavilor. Ei nici macar nu stiu ca pentru ei nu s-au construit barci de salvare!

  In final, o moarte cumplita a luat cu ea pasageri de pe toate puntile, cu tot cu unii membri ai echipajului, dar cele mai multe victime au fost din rindul celor de sub puntea bogatilor.

  Daca ar fi existat pe Titanic PERSONAJUL INTELEPT, PROVIDENTIAL si CONVINGATOR, probabil nu l-ar fi urmat nimeni, l-ar fi certat toti, l-ar fi spurcat si i-ar fi spus ca e nebun! In final, posibil ca si PERSONAJUL sa se fi lasat convins sa ramina pe Titanic!

  Dar eu, reporterul care a vazut acest film, chiar de doua ori, si stiu exact, de 20 de ani, cum si pe unde ia apa “Titanicul Romania”, va spun ca astazi eu RENUNT la TITANIC si COBOR pe GHETAR! Eu vreau sa devin o parte a Personajului. Avind in vedere citi intelepti a avut si are acest neam, avind in vedere cite personaje providentiale salveaza acest popor de milenii, cred ca mie, ca mic proprietar de MASS MEDIA, mi-a ramas sarcina SA CONVING ROMANII SA SCHIMBAM SISTEMUL ! Politicienii, regimurile si dictaturile s-au tot schimbat, intre ei, intre ele, DEGEABA!

  Cred ca intreaga clasa politica va va promite o viata senzationala pe TITANIC ! Puterea si Opozitia vor fi, ca intotdeauna, pe Puntea Superioara, voi toti cei creduli in puterea Titanicului, veti sta la locurile voastre!

  Haideti sa impartim Romania in doua! NASUL TV va fi PLATFORMA “GHETAR”, COBOARA DE PE “TITANIC” NUMAI CINE VREA ! Ceilalti isi pot continua “drumul” promisiunilor vesnice!

  Haideti sa construim un NOU SISTEM, pe un ghetar despre care nu stim mai nimic, dar are doua calitati uriase: a rapus Titanicul si nu se scufunda, pluteste!

  Va astept pe PLATFORMA “NASUL TV” cu haine groase, paturi si plapumi, lemne de foc, cu tot ce va e la indemina ACUM cit inca “Titanicul” e linga “Ghetar”! Imposibilul s-a produs atunci, se poate produce si acum! Singura diferenta e ca din filmul regizorului sau din presa vremii nu stim daca PASAGERILOR li s-a prezentat si aceasta varianta, a ghetarului!

  UNITI PE PLATFORMA “NASUL TV” IMPOTRIVA SISTEMULUI TICALOSIT !
  Sa fiti iubiti !
  Radu Moraru

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s