Mărturisire

Mărturisesc că adevărul nu poate sta la un loc cu minciuna.

Mărturisesc că modernizarea bisericii, pe care a făcut-o Biserica Apuseană, probabil sub presiunea masonilor, și pe care vrea să o facă acum și Biserica Ortodoxă, probabil sub aceeași influență, este un lucru extrem de rău, care a dus în cazul lor și poate duce, în cazul nostru, la căderea credinței. S-a început cu Moliftele Sfântului Vasile, din care se vrea să se facă un obiect de muzeu, cum au făcut catolicii din Sfântul Maslu. Oare de ce?

Nu cred că sectele derivate din catolicism – protestante și neoprotestante – mai au vreo legătură cu Biserica Apostolică, întemeiată de Domnul nostru Iisus Hristos. 

Mărturisesc că masoneria este o instituție diavolească, iar scopul ei este un cotrol total, demonic, asupra omenirii. Mărturisesc că masoneria este și o mafie, care ar trebui interzisă prin lege de orice stat care pretinde că nu îngăduie corupția.

Mărturisesc că există o legătură evidentă între ecumenism și masonerie, mai precis că cel dintâi este creația celei din urmă. Mărturisesc că, din pricina acestei legături, ecumenismul are un caracter demonic. Se urmărește crearea unei biserici unice mondiale, în care să fie slăvit necuratul.

Mărturisesc că singura modalitate pentru realizarea unității creștinilor, care ar fi un lucru minunat, este aceea de întoarcere a bisericilor rătăcite la surse, adică la Biserica Primară, Apostolică și Patristică, față de care cea mai apropiată dintre biserici mi se pare Biserica Ortodoxă.

Nu cred că vreun ierarh sau preot mason are har preoțesc. Cred că toate tainele săvârșite de astfel de ierarhi și preoți sunt nule.

Mărturisesc că creștinii nu pot avea nicio comuniune cu credințele mincinoase care nu mărturisesc Sfânta Treime și pe Domnul Iisus Hristos ca Fiu al Lui Dumnezeu.

Doamne ajută!

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.