Forțele oculte

(în franceză, cu subtitrare engleză)

Regizorul filmului pe care îl puteți urmări mai jos, apărut în 1943 în Franța, a fost executat, prin împușcare, la 29 Martie 1949, pentru ”colaborare cu inamicul”.

Ceea ce spune el este adevărul despre lumea de azi. De fapt, doar o parte din adevăr, pentru că autorul nu intră prea mult în profunzimea lucrurilor și vede masoneria mai mult ca pe o mafie. Dar masoneria e și o structură spirituală satanistă, apărută în urma unui lung război purtat de diavol împotriva Bisericii și a rolului acesteia în lume.

Trăim într-o minciună uriașă. Faptele istorice ni se prezintă trunchiat, dintr-o singură perspectivă, cea a masoneriei. Comunismul a fost, se pare, un experiment al acestei forțe ascunse, menit să distrugă Credință într-o parte a lumii. Așa se explică și de ce i-au preluat masonii atât de repede și fără probleme pe activiștii comuniști și pe securiști după încetarea experimentului. Scopul declarat al acestor demenți este ”eliberarea omului” (de normele morale sădite în sufletul acestuia de către Dumnezeu și de tradiția sa), iar cel adevărat înrobirea lui totală, controlul desăvârșit al tuturor acțiunilor lui – care se va realiza printr-un cip introdus sub piele, pecetea fiarei despre care ne vorbește Apocalipsa.

Istoricul francez Pierre Hillard face o prezentare foarte precisă a situației:

”Trebuie să privim istoria Franței și pe cea a lumii la o scară largă. De fapt, 1789 e o consecință logică a Renașterii și a Reformei, care au început în secolul XVI și au fost matricile în care s-a format, începând din 1717, ideologia masonică. Prioritate a omului, materialism feroce, morală evolutivă, ideologii de substituire, disoluție a națiunilor, amestec al populațiilor și ajungere la putere a unei clici homosexuale infernale, caracterizează acest proces lung, lansat acum cinci sute de ani, care pare să se concretizeze în acest debut de secol XXI în forma unei lumi orweliene.”

Anunțuri
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s