Să ne pregătim – vor urma lucruri groaznice

Familia Olenici de la Horodnicu de Jos este amenințată că își va pierde cei cinci copii dacă nu îi lasă la școală. Deși capul familiei are o părere mai ”originală” în privința religiei și a Credinței, merită să citiți această știre.

De ce? Pentru că asta se poate întâmpla cu toate familiile care refuză actele biometrice și nu își găsesc un refugiu bun.

Se cam apropie vremea muceniciei. Părintele Ioan de la Sihăstria Rarăului vorbește, chiar în contextul discuției despre actele biometrice, despre mucenicia Sfântului Constantin Brâncoveanu și a copiilor săi:

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

 • Alin  On 21 ianuarie 2014 at 14:16

  Doamne ajuta! Sa veghem,ca ce este scris in Apocalipsa se implineste! Sa ne lumineze Dumnezeu si sa ne indrume intr-o directie buna si sa ne dea rabdare si putere sa infruntam aceste cipuri. Nu peste mult timp,adevaratii credinciosi vor pleca din orase,isi vor parasi familiile numai ca sa nu ia cipurile. Deja prigoana a inceput,chiar si rudele lor pe cei drepti ii fac nebuni din pricina acestor acte,falsii preoti ii sfatuiesc pe enoriasi ca cipurile sunt bune si uite asa tot mai multi alesi cad in ispita.
  Foarte multa lume din pacate este manipulata de televizor,de anumite posturi care incurajeaza aceste cipuri satanice. Atata lume o sa „cada” incat foarte putini isi vor da viata pentru Hristos,deoarece lumea s-a invatat cu confortul,cu siguranta,cu avutia si cel mai rau lucru cu pacatul. Noi credinciosii trebuie sa renuntam la tot si sa-l urmam pe Hristos nu sa ne temem ca ramanem fara salarii,pensii,casa,masina. Toate acestea sunt trecatoare,asa cum te-a ajutat Dumnezeu sa le dobandesti asa si trebuie pentru Dumnezeu sa renunti la ele. Orice sfat bun este bine primit,as fi foarte bucuros sa vorbesc cu cineva despre subiectul acesta. Sunt tanar,am 20 de ani si as fi foarte curios sa aflu cat mai multe. Multumesc!

  • Marius Ianuş  On 21 ianuarie 2014 at 15:16

   Dragă Alin, potrivit unui Parinte a cărui mărturie nu o găsesc acum, credincioșii, cel puțin cei care nu se simt în stare de pustnicie, ar trebui să se strângă în grupuri de rezistență (de zece-douăzeci de oameni) și să-și pregătească variante de refugiu în munți. Poate ar fi bine să-i găsești pe cei treji din preajma ta și să începi să petreci mai multă vreme cu ei. (De exemplu, ai putea sa-i cercetezi pe ASCOR-iștii din zona ta, între ei sigur sunt și oameni treji.) Dar să vă feriți de infiltrați. Iar cel mai important cred că e să înăsprim postul și să întețim rugiunea. Sper să îți răspundă și alții. Doamne ajută!

   • Alin  On 21 ianuarie 2014 at 16:07

    Multumesc mult! Din pacate nu stiam ca exista un site al studentilor ortodocsi. Le-am trimis un email si le-am explicat ca nu sunt student si daca ar putea sa ma primeasca si pe mine sa particip la actiunile lor. Doamne ajuta!

 • ultimate2050  On 23 ianuarie 2014 at 12:33

  http://bestbigdeal.com/index.php/un-film-zguduitor-video

  • Marius Ianuş  On 23 ianuarie 2014 at 15:40

   Dragă comentatorule, chiar în debutul viedoclipului la care trimiți se face o confuzie gravă. Toate aceste documentare, gen BBC / Discovery, dar și cele rusești, prezintă situația fals, dintr-un punct de vedere lumesc. Nu se poate pune semnul egal între crimele făcute de vrăjmașii Credinței și ridicările de vieți făcute de cei care s-au opus acestor vrăjmași ai Credinței.

 • anonim  On 21 octombrie 2014 at 23:16

  aici il puteti bombarda cu mesaje pe gigi becali in mod special referitor la actele biometrice 666 si cardurile de nesanatate 666>http://libertate-gigibecali.ro/ poate spune ceva la presa gen mamaie tataie nu lua actele satanei 666.,,ca are priza la popor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.