Să nu votăm la Europarlamentare!

Intarea României în Uniunea Europeană a fost ilegitimă. O astfel de decizie în privința soartei țării se putea lua doar prin Referendum. Noi am intrat în U.E. prin votul Parlamentului…

Să votăm înseamnă să recunoaștem apartenență noastră la această structură satanistă. Mai bine facem un Referendum pentru nerecunoașterea apartenenței la U.E. Deși, ”ei” ar trebui să facă acest referendum. Politicienii.

Sunt și creștini care susțin implicarea oamenilor Bisericii în aceste alegeri. Între ei este și un tânăr de la București, Iulian Capsali. Descendent al unor greci, tată a nouă copii (ceea ce îl vădește a fi un om credincios). Nu îl susțin în aceste alegeri ilegitime, dar, dacă se hotărăște să continue în politică, îl încurajez pe acest drum, pe care a pornit și Mihai-Silviu Chirilă, pentru că și eu cred că e nevoie de oameni credincioși care să întârzie un pic nebunia care se prăvălește peste noi. Doamne ajută!

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

  • Luci  On 7 februarie 2014 at 14:35

    Din pacate absenteismul la vot in Romania ( dar si in multe alte tari ) nu se contorizeaza. Conteaza doar cei care au votat.. cei care lipsesc ( in general din motivul ca nu sunt convinsi de niciuna din variantele propuse ) sunt ignorati sau mai rau sunt contorizati indirect pe una din variantele propuse la vot. Sunt pentru a protesta prin absenteism si procedez ca atare dar constat cu regret ca e o lupta absolut inutila La treaba asta ar trebui umblat (un absenteism mai mare de un anumit procent ar trebui sa anuleze rezultatul alegerilor cu obligatia de a relua procesul cu alti candidati) dar clar politicienii nu au niciun interes sa o faca. Ei fac legile si le fac sa ii serveasca pe ei si nu pe noi.

  • emilian  On 7 februarie 2014 at 23:03

    Numai daca s-ar prezenta la vot doar familiile candidatilor ar fi un protest de luat in seama. A fi membru in parlamentul european presupune ca ai dreptul sa vorbesti 60 de secunde pe sedinta, nu cred ca e o solutie. Aici, in tara trebuie spus raspicat de un partid ca trebuie sa iesim cu orice pret din ue, sa fie convinsa cat mai multa lume de aceasta, din om in om, pentru ca media nu va promova niciodata un asemenea partid.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.