Adepții ereziei pro-cip fac sminteală ”în numele Părintelui Cleopa”!

Părintele Cleopa nu spune că ”șase sute șaizeci și șase” e o metaforă, ci că acest număr conține o metaforă: trei șerpi / trei păcate de moarte!!!

Niște oameni lipsiți de înțelegere, deși unii pretind că au diplome teologice, interpretează aberant niște vorbe ale Părintelui Cleopa despre Numărul Fiarei din Apocalipsă. ”Frate”, spune Părintele Cleopa în fragmentul citat, ”crezi că se ia așa, după slovă?”. ”Acești trei de șase simbolizează trei patimi cumplite care vor stăpâni lumea.” ATENIȚIE! Părintele Cleopa nu spune nicidecum că nu va fi pusă exact această cifră, șase sute șaizeci și șase, asupra oamneilor (și mărfurilor, cum se întâmplă deja), ci că această cifră nu e vinovată în sine, sau nu reprezintă răul prin/în sine, ci (prin) păcatele oamenilor / șerpii care duc la apariția ei. Deci, omul se leapădă de Hristos prin păcat, primirea peceții fiarei va fi o consecință a păcatelor oamenilor.

Adică: Părintele Cleopa nu spune că ”șase sute șaizeci și șase” e o metaforă, ci că acest număr conține o metaforă: trei șerpi / trei păcate capitale.

Nici nu ar aveam cum să vorbească împotriva realității acestui număr, că nu era tot atât de prost ca acești interpreți lui, iar Evanghelistul spune clar ”că e număr de om”. Rușine celor care susțin și propagă această sminteală!

Altfel spus, Părintele Cleopa explică, de fapt, ”ce înseamnă șase sute șaizeci și șase”, după cum observă într-un comentariu de mai jos Marius Barbu. Și sunt multe mărturii ale celor care au văzut legătura dintre tehnologiile contemporane și Apocalipsă, de la Părintele Arsenie Boca și Părintele Paisie Aghiorâtul, la Părintele Iustin Pârvu și Părintele Ioan de la Sihăstria Rarăului, ca să nu mai vorbim de zecile de monahi de la Muntele Athos care au vorbit despre asta, de Lavra Poceaev și așa mai departe. Să mai cerem semn din cer?!

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

  • Marius Barbu  On 15 februarie 2014 at 1:35

    chiar Sf Cleopa zice : „Asta înseamnă 666” el explica ce reprezinta 666 teologic si totusi in cipuri e ascuns 666 deci nu la vedere

Trackbacks

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.