O fetiță credincioasă: Iulia Ionescu

În toată această poveste a pelerinajului Iuliei Ionescu vedem cât de mare e prăpastia dintre necredincioși și credincioși. Necredincioșii au fost disperați, pentru că ei nu înțeleg Adevărul acestei lumi, gata să linșeze câțiva preoți și blogări ortodocși, între care și eu, pentru că vorbim despre Sfârșitul Lumii, iar credincioșii – liniștiți, știind că o astfel de căutare cum e cea a Iuliei e plăcută Lui Dumnezeu și că întărirea și paza ei vin de Sus, prin rugăciune.

Parcă am vorbi limbi diferite! Căutarea Iuliei nu a fost un act stupid sau păcătos. Ea a plecat în pelerinaj pentru că avea o mare neliniște și s-a dus să afle ce să facă, în cele din urmă ajungând la un mare duhovnic, Părintele Ioan de la Sihăstria Rarăului. Sunt convins că a găsit răspunsul căutat și că Dumnezeu o va ajuta să îl înțeleagă. Să ne rugăm pentru ea!

Ar fi fost ideal, totuși, să nu fie nevoită să bată atâta drum și să găsească un duhovnic bun în București. Dar unde să-l găsească, după ce comuniștii au interzis vreme de treizeci de ani viața călugărească? Nu mai sunt bătrâni minunați… Au mai rămas, prin munți, vreo doi.

Așadar, domnilor ziariști, dacă o să stați să cercetați cu atenție și minte limpede acest caz, veți descoperi că șefii dumneavoastră masoni sunt vinovați, de fapt, și pentru aceasta… Pentru că ei, în fapt șefii lor, nu sunt străini de ”experimentul comunist”.

Anunțuri
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s