Să mergem și noi către Înviere!

În noaptea asta sărbătorim Învierea Domnului nostru Iisus Hristos. Folosesc acest prilej pentru a vă reaminti/anunța că vin vremuri extrem de grele, poate chiar vremurile Sfârșitului. Dacă nu ne trezim.

Actele biometrice pregătesc un control total, absurd asupra omenirii, control care va duce până la apariția antihristului și aplicarea peceții fiarei, care va consta, cel mai probabil, în introducerea cipului biometric sub pielea mâinii sau în capul oamenilor.

Dar avem o speranță. Omul are o putere uriașă de la Dumnezeu, o putere uriașă a voinței și acțiunii lui. Mai ales atunci când lucrează cu sprijinul Lui Dumnezeu și în Căile Sale. Mi-am demonstrat asta mie însumi prin pelerinajul pe care l-am făcut, pe jos, cu o cruce în spate, din Bucovina până la București și de la Târgu Mureș la Humulești, desenând o cruce pe trupul României.

Să ne bazăm pe această putere, să ne încredințăm Lui Dumnezeu și să luptăm din toate puterile pentru cel mai mare dar încredințat nouă de Creatorul nostru, darul care ne face asemenea Lui, Libertatea.

Necuratul vrea să ne facă sclavii săi, uneltele sale, dar noi trebuie să ne opunem, cu orice preț. Deocamdată, există o cale de luptă legală, pentru că actele biometrice încalcă drepturile fundamentale ale omului. Iată ce ne propune să facem judecătoarea nemțeană Carmen Elena Păduraru: citiți

Să luăm modelul mucenicilor care și-au dat viața în chinuri teribile, sub căngile ateilor, în temnițile comuniste. ”Cel care luptă pentru Dumnezeu și neamul său nu poate fi învins” a spus Căpitanul Corneliu Zelea Codreanu. Biruința aceluia este nestricăcioasă, veșnică, dincolo de această viață sfărmicioasă, din acest tărâm cotropit de împăratul întunericului. Să ne sprijinim în rugăciunile noastre pe această minunată oaste de fier care ne poate salva cu sprijinul ei ceresc, cu puterea pe care a căpătat-o înaintea Mântuitorului. Cu ei, vom învinge!

Cei care se roagă în fiecare zi înțeleg acestea mai ușor, mă adresez acum mai mult celor pentru care creștinismul este ceva formal sau ocazional, o haină de ploaie. Dar la Înviere nu vom merge cu astfel de haine, ci cu hainele pe care le-am purtat în fiecare zi!

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

 • Alin  On 19 aprilie 2014 at 16:58

  Ai foarte mare dreptate!! Nu trebuie sa acceptam aceste cipuri (acte cu cip) sub nicio forma! Foarte bine ca ai reamintit oamenilor despre ele. Doamne ajuta si Dumnezeu sa ne ocroteasca atunci cand vom da de greu.
  Sfintele Sarbatori sa iti aduca multa sanatate, bucurie sufleteasca si ocrotire!
  Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

 • Trezire divina  On 19 aprilie 2014 at 19:08

  Paste binecuvantat in bucuria inimii . Doamne ajuta

 • vasile  On 20 aprilie 2014 at 11:32

  HRISTOS A INVIAT

 • O mama  On 20 aprilie 2014 at 19:19

  Lumina Invierii sa ne invaluie sufletele! Sa nu stingem Lumina! Hristos a inviat!

Trackbacks

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.