Cum luptăm împotriva actelor biometrice?

Biometria, în speță obligativitatea actelor biometrice, încalcă atât Carta Drepturilor Fundamentale ale Omului în Uniunea Europeană (Articolul 6: Dreptul la libertate și la siguranță – Orice persoană are dreptul la libertate și la siguranță.), cât și Constituția României (CONSTITUȚIA ROMANIEI: ARTICOLUL 23 – Libertatea individuală (1) Libertatea individuală și siguranța persoanei sunt inviolabile.). Doamna Judecător Carmen Elena Păduraru ne învață cum să începem o acțiune legală împotriva autorităților, pentru a primi acte de identitate fără cip: AICI. Doamne ajută!

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

 • Alin  On 21 aprilie 2014 at 18:33

  Hristos a Inviat!
  Acum poate merge varianta asta dar unora le expira buletinul peste 5,7,9 ani, iar atunci poate nu o sa mai mearga. Pana atunci se poate schimba si Constitutia.
  Ar trebui sa stim ce facem daca nu le acceptam (actele cu cip si mai ales buletinele cu cip). De precizat niste solutii pentru cei care nu vor sa accepte actele biometrice.
  In general, daca vrei sa fi liber nu vei mai putea sta in orase, pentru ca aici nu va mai fi de trait fara buletine. Sunt cam 3 căi:
  1) Ori ne fac extremisti sau teroristi ca nu avem buletine si ne baga la inchisoare.
  2) Mergem la Manastire.
  3) Luam calea pustiirii.
  Alte solutii nu prea o sa avem. Dar sa avem incredere in Dumnezeu, pentru ca ne va ajuta enorm! Si este foarte important de acum sa constientizam ce va urma ca sa nu ne ia prin surprindere nimic. Sa ramanem langa Hristos si sa ne intarim credinta ca sa nu cadem! Doamne ajuta-ne pe toti si lumineaza-i pe cei necredinciosi. Amin!

  • Marius Ianuş  On 21 aprilie 2014 at 19:31

   Dragă Alin, e drept ce spui tu, dar mai duhovnicește e să nu ne gândim la ce va fi peste cinci ani, ci la ce e acum. ”Ajungă zilei durerea ei!”, a zis Domnul. Aceasta e soluția acum, când va trebui să facem altceva, Dumnezeu ne va lumina să știm ce să facem. Oricum, preventiv, întărirea în post, adică mărirea progresivă a postului (nu într-un ritm exagerat, dar într-unul constant), și înfiriparea unei legături cu natura (semănarea unor legume prin păduri, găsirea unor locuri cu sursă de apă) sunt lucruri la care ar trebui să se gândească orice creștin.

   • Alin  On 21 aprilie 2014 at 20:29

    Asa este. Multumesc pentru sfaturi!
    Eu doar vroiam sa pun oamenii in tema ca sa nu se panicheze in momentul acela. Domnul ne va ajuta atunci,sunt sigur! Pana in clipa aceea conteaza postul si rugaciunea, ai dreptate, acestea sunt importante.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.