Vaticanul vrea să îi primească pe homosexuali în biserici !!!

Vedeți despre ce e vorba mai jos. Raportul nu este atât de neoficial, precum s-a speculat. (Poate o fi fost așa în ziua apariției. Acum, în pagina zilei de ieri, unde e primul link, dar și în pagina propriu-zisă a raportului, a devenit clar că e un act oficial…) Căutați punctele 50, 51 și 52 de acolo. Textul (în patru limbi) nu merită tradus în română, chiar dacă Vaticanul încearcă să o scalde pe alocuri. E evident că au făcut voia masonilor, pentru că nu e asta marea dorință a homosexualilor – să participe la messele catolice(!)…

Îmi cer iertare fraților care mi-au semnalat că Papa Francisc va face lucrarea masonilor („Schimbarea antropologică și culturală” despre care se face vorbire la punctul cinci al raportului). Da, aveați dreptate… Ce mă îngrijorează cel mai mult e ceea ce nu înțeleg. Anume această frază de la punctul 52: „Fără a nega problemele morale legate de relațiile homosexuale, trebuie notat că există cazuri în care ajutorul reciproc dus până la sacrificiu constituie un suport prețios în viața partenerilor.” Doamne ferește! Asta îmi sună cam așa: „Am întâlnit și sodomiști fericiți”! (Sau „de treabă”?!?!) Doamne ferește! Iar următoarea frază aproape că legitimează cuplurile homosexuale care înfiază copii: „În plus, biserica acordă o atenție specială copiilor care trăiesc cu cupluri de același sex, insistând că necesitățile și drepturile celor mici trebuie să fie întotdeauna pe primul plan.” Doamne ferește! Doamne ferește! Doamne ferește!

Cum să spui așa ceva când e evident că în centrul vieții homosexualilor e sexul, iar acei copii sunt crescuți anume pentru asta – ca de la o anumită vârstă să satisfacă nevoile tot mai strâmbe și mai sataniste ale așa-zișilor lor „părinți”! Doamne ferește! Doamne ferește! Doamne ferește!

Cei din Biserica Catolică se prefac a nu ști că pederaștilor nu le arde nici de Biserică, nici să facă pe părinții! Iar prefăcătoria lor e de-a dreptul satanică!!!

FRANCEZĂ, ITALIANĂ, ENGLEZĂ, SPANIOLĂ.

Merită să vedeți și filmul care urmează, nerecomandat minorilor.

Filmul e subtitrat în română (subtitrarea trebuie activată din unul din butoanele de pe bara de jos a filmuletului, cel de lângă ceas):

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

 • Iani  On 14 octombrie 2014 at 19:27

  Este cumplit.
  Eu cred ca acest papa este pus sa distruga Biserica catolica din interior. Este o fiara turbata, un diavol ascuns sub un zambet fals.
  Sa ne amintim ca peste basilica Sf Petru din Roma, in seara abdicarii (fortate probabil) a lui Benedict, a cazut un traznet.

  • Marius Ianuș  On 14 octombrie 2014 at 19:36

   Frate Iani, cred că Papa Benedict tocmai de asta a abdicat – pentru că i se cerea să îi pupe pe creștet (vorba Fratelui Vasile) pe pederași…

   • Iani  On 14 octombrie 2014 at 22:30

    Nu trebuia sa abdice, trebuia sa stea si sa isi apere turma cu orice pret. Pastorul nu fuge lasand oile pe seama lupilor. Ultima ratio – pastorul cel bun isi pune viata pentru turma lui. Trebuia sa dea pe fata totul, chiar daca in ziua urmatoare i se punea otrava in mancare (vorbesc de Benedict). Atitudinea lui a fost lasa. Asa cum lasa a fost si semnarea de catre regina Elisabeta a legii privind legalizarea casatoriilor homosexuale in Anglia. Ea fiind cap al bisericii anglicane si purtand titlul de „defensor fideis” (aparator al credintei). Bine, pentru noi ortodocsii asta nu inseamna nimic, dar constat ca NIMENI nu se opune, toti cedeaza si fac compromisuri. Cand parintele Arsenie Papacioc a fost intrebat „ce sa facem, in aceasta situatie” a raspuns „Muriti, asta sa faceti”. Nimeni nu vrea sa moara, nimeni nu iubeste prigoana, dar sunt momente cand – CU ORICE PRET – trebuie sa il marturisesti pe Hristos.

    • Marius Ianuș  On 15 octombrie 2014 at 19:46

     Dragă Iani, observ că ai o scriitură deosebit de cizelată și foarte multe informații. De ce nu-ți faci și tu un blog?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.