UNICEFUL seamănă sex, perversiuni și pruncucideri în mințile copiilor din Basarabia… PE ASCUNS !

Iată ce putem citi la aparatorul.md : Uniceful a editat – în 186900 de exemplare, a se vedea în pagina de gardă a broșurii – un manual sexual pe care îl distribuie pe ascuns elevilor de clasa a cincea din Republica Moldova!!!

Cine sunt autorii acestei broșuri infame? O adunătură de moașe, în care s-a infiltrat și un anume tovarăș Rubanovici/Rabinovici (se putea să lipsească unul din ăsta?!) Cu perversitate, Unicef-ul, care practică această politică de sexualizare prematură peste tot în lume, aproape că se dezice de propria operă (dovadă că își dau și ei seama foarte bine de porcăria pe care o fac…): „Viziunile și faptele expuse în publicație nu reflectă, neapărat, opinia oficială a Unicef.” O perversiune, pentru că nu te apuci să finanțezi tipărirea a aproape două sute de mii de exemplare dintr-o broșură în care nu crezi (vă dați seama ce înseamnă asta în bani?)…

Vă redau,mai jos, câteva pagini ale acestei broșuri care caută să-i învețe pe copiii de clasa a cincea „cum să-ți manifești sexualitatea evitând o sarcină nedorită” și în care sunt expuse toate perversiunile sexuale! (Ca să nu pierdeți vremea cu lectura acelor pagini, am pus și niște săgeți roșii pe ele.)

După părerea mea birourile Unicef din România și Republica Moldova ar trebui scoase în șuturi din țările noastre! Reprezentanța Unicef România are sediul în Bd. Primăverii nr.48A, Sector 1, București. Iar la Chișinău adresa este Casa Națiunilor Unite, Str. 31 August 1989, nr. 131.  Îi invit pe cititorii mei bucureșteni și basarabeni să se ducă la ei și să le spună ce părere au despre porcăriile pe care le fac.

Și iată paginile promise:

unicef-manual-sex-1

unicef-manual-sex-2

unicef-manual-sex-3

 

 

 

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.