Ce se mai întâmplă în lume?

În ultima vreme se observă o îmbunătățire a surselor media alternative. Mai mulți blogări au auzit, se pare, de deontologia profesiei de jurnalist și nu mai aruncă opinii și scenarii fără acoperire, fără dovezi. 

Câteva materiale ale ultimelor zile:

 1. Spre deosebire de europeni, cărora le-au fost distruse toate valorile sufletești, islamiștii au un fel de crez și știu foarte bine ce vor. E o luptă absolut inegală, dar nu în sensul în care cred cei mai mulți dintre noi. Un om care e gata să-și dea viața pentru lucrurile în care crede valorează cât o mie de oameni care nu cred în nimic… Găsiți la adresa aceasta un clip deosebit, de propagandă occidentală, care arată, involuntar, că, dimpotrivă, islamiștii au oameni care își susțin convingerile și în captivitate. Trei fragmente de interviu cu trei ostateci islamiști: citiți
 2. Iată și viziunea lor asupra propriilor persoane și propaganda pe care o fac: toate numerele din Dabiq, publicația lor în limba engleză (un număr apărut în franceză). Iată și două clipuri de propagandă pură. Atenție! Credința lor nu e credința cea dreaptă! Să nu se smintească nimeni! Eu ezit încă dacă să cred că Dumnezeu îi iubește mai mult, totuși, decât pe apusenii cei fără valori sau dacă nu sunt doar o altă față a lucrării diavolului, ca și aceia. În primul clip musulmanul acela (care, din ce spune, pare să fie un australian) începe să vorbească în engleză de la secunda 12:

  Al doilea clip este unul de propagandă brutală, în stilul impus de televiziunile occidentale „de impact” CNN sau, la noi, Pro Tv:

  Pentru mine e clar – dacă ne pierdem credința, Dumnezeu îi va lăsa pe aceștia să ne distrugă. Pentru că ei măcar clamează că vor să-I facă Voia, pe când noi…
 3. Remus Cernea, pe care îl bănuiesc evreu (ce român s-ar fi gândit, la sfârșitul anilor `90, să scoată bani de pe urma literaturii, fără să se priceapă la ea?!), vrea să blocheze finanțarea Catedralei Mântuirii Neamului din banul public: rostonline. Remus, oprește-te. Las-o-n amarul ei de politică! Nici la asta nu te pricepi! 
 4. Fratele Vasile își continuă lupta jurnalistică și a postat în ultima săptămână mai multe materiale pe care merită să le citiți, cum sunt: Franța vrea să iasă vreme de trei luni de sub incidența Convenției Drepturilor Omului,  Polonia renunță la steagurile Uniunii Europene,  Detalii asupra incidentului de la graița turcă și Unde ajung copiii răpiți de sistem?
 5. La Tâncăbești, locul unde a fost omorât, se va face, sâmbătă, 28 noiembrie, zi în care îl pomenim și pe Sfântul Arsenie Bocapomenirea patriotului Corneliu Zelea Codreanu.
 6. A apărut un desen animat ortodox rusesc, care a fost tradus deja în română: http://www.youtube.com/watch?v=K-13c1qbQb4
 7. Moldova Ortodoxă a publicat un cuvânt deosebit al Părintelui Arsenie Boca: Patimile ne distrug vlaga, mintea și chiar neamul
 8. Jurnalistul sportiv Cătălin Tolontan (parcă) s-a mutat la pompieri și scrie de acolo și are dreptate, câtă vreme nu mai avem jurnaliști (de investigație) adevărați….
 9. Iar Părintele Savatie s-a săturat de modernizările din Biserică. „Era mai bine când umblam desculți!”, pare să ne zică Sfinția Sa, și cam așa e… Mâine-poimâine îl văd că renunță la mercedes…
 10. O lume nebună, nebună, nebună, care se învârte repede, undeva departe de Dumnezeu… Se va sfârși?
Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

 • Case  On 29 noiembrie 2015 at 20:52

  „Eu ezit încă dacă să cred că Dumnezeu îi iubește mai mult, totuși, decât pe apusenii cei fără valori sau dacă nu sunt doar o altă față a lucrării diavolului” – bineinteles ca sunt o fata a diavolului acesti taietori de capete musulmani, sunt socat sa vad ca aveti simpatie pentru acesti criminali salbatici. Si occidentalii nu pot fi pusi toti in aceeasi oala, in Franta sunt multi patrioti care sunt impotriva sistemului ateu-demonic. La Paris acum doi ani au iesit un milion de oameni in strada (Manif pour tous) impotriva casatoriilor homosexuale, la Bucuresti sunt curios daca ar iesi cateva sute daca s-ar pune problema la o adica. Sa fie clar, Allah al lor e diavolul, un zeu al crimei, al urii. Despre musulmanii care ucid crestini vorbea Mantuitorul cand spunea ” oricine va va ucide va crede ca aduce o jertfa pentru Dumnezeu, si asta pentru ca ei nu au cunoscut pe Tatal” (citat aproximativ). Ce conteaza ca clameaza asa zisa lor credinta ? Si iudeii cand l-au rastignit pe Hristos credeau ca o fac in numele credintei lor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.