Ofensiva homosexualilor

Susținut cu bani grei de fundațiile sioniste (Soroș & co) și de Statele Unite (care își numesc cu scop determinat ambasadori homosexuali, chiar și în „era Trump”!), lobby-ul homosexual caută să-și întindă tentaculele în întreaga lume.

Ceea ce pretind homosexualii e, de fapt, să fie tratați ca niște oameni normali” de toată lumea, inclusiv de Biserică.

Dar această pretenție este absurdă. Cum să tratezi anormalitatea ca normalitate?!

Cazul ambasadorului Statelor Unite la Berlin, Richard Grenell, e de-a dreptul siderant. Acesta (numit de Donald Trump!!!) pretinde că este, în același timp, homosexual și conservator-creștin…

Dar în Biserica Domnului Hristos nu e loc decât pentru puritate sau măcar pentru cei care caută puritatea.

Domnul Hristos a spus-o limpede:

Și de te smintește mâna ta, tai-o că mai bine îţi este să intri ciung în viaţă, decât, amândouă mâinile având, să te duci în gheenă, în focul cel nestins.

Unde viermele lor nu moare şi focul nu se stinge.

Şi de te sminteşte piciorul tău, taie-l, că mai bine îţi este ţie să intri fără un picior în viaţă, decât având amândouă picioarele să fii azvârlit în gheenă, în focul cel nestins,

Unde viermele lor nu moare şi focul nu se stinge.

Şi de te sminteşte ochiul tău, scoate-l, că mai bine îţi este ţie cu un singur ochi în împărăţia lui Dumnezeu, decât, având amândoi ochii, să fii aruncat în gheena focului.

Unde viermele lor nu moare şi focul nu se stinge.” (Marcu 9, 43-48)

Sau, în relatarea Sfântului Evanghelist Matei (5, 27-30):

Aţi auzit că s-a zis celor de demult: „Să nu săvârşeşti adulter”.

Eu însă vă spun vouă că oricine se uită la femeie dorind-o, a şi săvârşit adulter cu ea în inima lui.

Iar dacă ochiul tău cel drept te sminteşte pe tine, scoate-l şi aruncă-l de la tine, căci mai de folos îţi este să piară unul din mădularele tale, decât tot trupul să fie aruncat în gheenă.

Şi dacă mâna ta cea dreaptă te sminteşte pe tine, taie-o şi o aruncă de la tine, căci mai de folos îţi este să piară unul din mădularele tale, decât tot trupul tău să fie aruncat în gheenă.

Iar „celor de demult” li s-a zis și: „Să nu te culci cu bărbat ca şi cu femeie. Acest lucru este abominabil.” (Leviticul 18, 22)

Niciun homosexual nu va scăpa de ghearele iadului dacă nu se va căi și nu va izbuti să-și răscumpere păcatele înăuntrul acestei vieți.

Homosexualitatea nu este nici boală, nici dat natural al anumitor indivizi, ci semn al îndepărtării de Dumnezeu: „Nu L-au căutat pe Dumnezeu, așa că Dumnezeu i-a lăsat să se ducă după plăsmuirile minților lor oarbe și să facă lucruri care nu se cuvin.” (Epistola către Romani 1, 28)

Iar pedeapsa vine negreșit: legătura dintre SIDA și homosexualitate poate fi demonstrată prin orice statistică necontrafăcută.

Și dacă Dumnezeu, care e mult-milostiv și îndelung-răbdător, a hotărât că homosexualii merită să moară în chinuri cumplite, cine suntem noi să îi declarăm „egalii noștri”, „oameni normali” și să le permitem să defileze, să își promoveze necurăția în fața copiilor noștri și să înfieze și distrugă copii?

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.