O tristă zi de 1 Decembrie…


Ar fi trebuit ca ziua de 1 Decembrie a anului 2018, cea care marchează centenarul Unirii, să fie cea mai frumoasă zi a românilor acestui început de secol.

Ar fi trebuit să fi câștigat Referendumul pentru Familie și să ridicăm fruntea în fața Occidentului, în rând cu țările din jurul nostru, ca niște purtători ai Luminii Adevărului.

Ar fi trebuit să nu semnăm pactul migrator propus de Internaționala Iudeo-Masonică, cum nici țările din jurul nostru nu au semnat, și să arătăm astfel că vrem să ne ducem cultura mai departe, fără să fim amestecați în hibridul unic și universal care se pregătește.

Ar fi trebuit să ne strângem toți în fața catedralei naționale și să dăm slavă Lui Dumnezeu, pentru toate binefacerile Sale.

Dar nu a fost așa.

Referendumul ne-a dovedit că între români mai sunt oameni ai Lui Dumnezeu doar unul din zece, iar încă unul din zece încă mai are noțiuni de normalitate, inteligență și adevăr și refuză manipularea și homosexualizarea.

Pactul migrator ne-a dovedit că am fost vânduți. În treizeci de ani, românii nu vor mai fi stăpâni în această țară. Asta s-ar fi întâmplat la un moment dat și fără migrație, dacă raportăm natalitatea românilor la cea a țiganilor, dar acum procesul va fi accelerat, iar deznaționalizarea și mai evidentă.

Am fost la Biserică de 1 Decembrie, la o biserică din Brașov, dar slujba nu a început când fusese anunțată, pentru că preoții erau la manifestația din centru.

După o jumătate de oră și câteva rugăciuni am renunțat la așteptare și m-am dus pe câmp, să lucrez câte ceva.

De ce aș fi stat? România nu ne aparține. Iar destinul ei, în condițiile în care țările din jurul nostru își apără valorile și caută să facă voia Lui Dumnezeu, este pecetluit.

Va găsi Dumnezeu, în Sodomele și Gomorile care vor apărea ca ciupercile după ploaie în sărmana noastră țară, câte zece oameni drepți, pentru care să lase în viață acele cetăți?

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

  • Ioan C.  On 2 decembrie 2018 at 13:10

    Până la urmă referendumul acesta tot e bun la ceva. Că de acuma nu se vor mai făli românii cât sunt ei de credincioși; sunt și credincioși, nu zic nu, dar nu sunt ei majoritatea.
    Că unii tot arătau disprețuitor spre Occident, unde or fi și unele lucruri rele, dar sunt și multe alte lucruri bune.
    Creștinul care a fost la referendum trebuie să fie cu inima împăcată, că doar individual, fiecare în parte, vom răspunde în fața Dreptului Judecător.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.