©

În spațiul cultural european, denumirea hyperliteratura ne aparține mie și lui Cezar Nicolescu (am fondat împreună un blog cu acest nume, care a funcționat între anii 2005-2010). Această denumire a fost folosită, din 2011 până acum (ianuarie 2016), cu un acord de principiu al meu, un acord verbal, condiționat de acordul lui Cezar (care nu a fost obținut). De la începutul lunii februarie 2016 această denumire poate fi folosită doar cu acordul scris al meu și al lui Cezar. Cei care o folosesc în acest moment sunt rugați să inventeze ei altceva, dacă tot se pretind „artiști”.

Cărţile mele de pînă în 2012 au ieşit de sub incidenţa oricărui drept de copyright editorial. Copyrightul lor îmi aparține în exclusivitate. I-am rugat pe editorii Țone și Lupescu, ca, în numele vechilor noastre relaţii, să respecte decizia mea de a-mi renega toate scrierile de pînă în 2010 2013 şi să nu mai pună în vînzare nicio carte.
Editura Tracus Arte are drept de tipărire asupra volumului ”Vino, Măicuță!” pînă la sfârșitul anului 2015.
Articolele mele din VIP nu se află sub incidenţa contractului semnat între mine şi editor, pentru că editorul nu şi-a achitat obligaţiile contractuale prezente în anexa contractului.
Toate textele de pe acest site sunt proprietate a autorului lor.

Dacă cineva mai răspândește textele mele renegate, o face împotriva voinței mele și va răspunde pentru asta în fața Lui Dumnezeu.

Reclame