Referendumul pentru Familie – 6 și 7 Octombrie 2018

NOU: HÂRTIE CONTRA FLUTURAȘI. LA FIECARE COALA A4 VĂ OFERIM 4 FLUTURAȘI A6, IMPRIMAȚI FAȚĂ-VERSO. LA BRAȘOV ȘI LA 20 DE KM ÎN JURUL ORAȘULUI – TRANSPORT GRATUIT. PENTRU ALTE LOCALITĂȚI, TREBUIE SĂ PLĂTIȚI COLETĂRIA. PUTEM FACE ȘI ALTE MODELE, ALB-NEGRU, ÎN AFARA CELOR DE MAI JOS. PUTEM TIPĂRI PÂNĂ LA 100.000 DE FLUTURAȘI PE SĂPTĂMÂNĂ. CONTACTAȚI-NE ÎN PREALABIL LA atelierulgarofina@gmail.com .

Găsiți mai jos propunerile de afișe și fluturași ale Editurii Garofina.

Ne-am hotărât să mergem înainte cu un singur mesaj, așa fel încât campania noastră să fie foarte bine definită. Sunt fișiere jpg, gif și pdf. Click dreapta și înregistrați pe aparatul dumneavoastră. Am creat și o versiune color a fluturașilor, pentru cei care au imprimante laser color.

Mulțumim tuturor celor care au contribuit.

ÎN FORMAT PDF:

Afis-A3 Fluturas-Fatza Fluturas-Fatza-color Verso Verso-color

Așteptăm și alte propuneri la edituragarofina@gmail.com

ANTERIOR:
voteaza-viitorul
Guvernul României dă semne că va aproba, în sfârșit, organizarea Referendumului privind modificarea Articolului din Constituție referitor la Familie.

Acest moment, pe care îl așteptăm de trei ani, ar putea avea loc în această toamnă.

Editura Garofina vă propune să ne mobilizăm și să căutăm să încropim deja o campanie adevărată.

Ai idei pentru afișe, pliante, fluturași? Trimite-le la atelierulgarofina@gmail.com

Vrei să participi la finanțarea, imprimarea sau difuzarea materialelor pe care le va propune pentru această campanie Editura Garofina? Contactează-ne la atelierulgarofina@gmail.com

Contribuțiile nu se plătesc.

 

Reclame