A venit ceasul Naționalismului Creștin

”Să vă rugați să ridice Dumnezeu oameni duhovnicești, Macabei, pentru că este mare nevoie de astfel de oameni. A venit vremea să se lupte binele cu răul, pentru că fărădelegea au făcut-o lege și păcatul modă.”

Cuviosul Paisie Aghiorâtul, Cuvinte Duhovnicești VI – Despre Rugăciune.

57% DIN POPULAȚIA ROMÂNIEI AȘTEAPTĂ ALTCEVA!

E cel mai bun moment pentru Naționalismul Creștin. Acesta trebuie doar să își găsească un lider, să își unească forțele, să caute să evite greșeala cea mare a Mișcării Legionare (vărsarea de sânge) și să înceapă să își promoveze ideile cum se cuvine.

Vărsarea de sânge este justificată în fața Lui Dumnezeu într-o singură situație: când cei care cred îi omoară pe cei care nu cred, cu scopul de a-și păstra credința – și de a păstra credința copiilor lor – intactă.

Se poate face dreptate și altfel – prin expulzări, castrări, tăieri de limbi și/sau mâini etc. Fără a ridica viața vrăjmașilor noștri, fără a ne răzbuna, omorând doar păcatul. Iar pentru a afla cu exactitate gravitatea acestuia Sistemul a creat mijloace performante (detectoarele de minciuni, de pildă), care vor putea fi folosite împotriva lui.

Am aflat de ce l-a apucat pe ”Micul Antonescu” strechea antilegionară. Un sondaj dat publicității zilele acestea fixează topul preferințelor politice ale românilor după cum urmează:

1. Indeciși – 30%
2. Nu au vrut să răspundă – 21%
3. PSD – 17%
4. PDL – 8%
5. PNL – 7%
6. UDMR – 5%
7. PRM – 3%
8. PPDD – 3%
9. Partidul Mișcarea Populară – 2%
10. PNGCD – 1%
11. Forța Civică – 1%
12. Alte paritide – 2%

Iată sursa acestei informații: citește.

51% dintre români nu se regăsesc în actuala clasă politică!
Și vreo 6% votează cu partide fără semnificație, știind că vor pierde!
57% DIN POPULAȚIA ROMÂNIEI AȘTEAPTĂ ALTCEVA! E un procent record, să o recunoaștem. În trecutul apropiat primul partid de pe lista preferințelor avea în jur de 30% din voturi…

Dacă nu aș avea trecutul pe care îl am, m-aș ridica eu să unesc forțele naționalist-creștine. Dar o poate face orice om hotărât. Ceasul ăsta nu trebuie ratat, pentru că nu se știe dacă se va mai putea întoarce.

Nu trebuie insistat pe simboluri fasciste sau legionare. Propaganda împotriva acestor simboluri a atins multe minți.
O mișcare naționalist-creștină se poate numi și ”Mișcarea Național-Creștină”, de pildă, nu e nevoie să i se spună ”Garda de Fier”.
Nu trecutul e cheia, ci prezentul.
Trebuie luptat împotriva a ce se întâmplă acum:
– corupția politică, socială, religioasă și, în concluzie, morală
– masoneria și planul de control total asupra oamenilor pe care îl duce la îndeplinire aceasta
– ideile promovate de masonerie : libertatea lor înseamnă desprinderea omului de Dumnezeu prin promovarea libertății păcatelor, chiar a celor strigătoare la cer, cum sunt sodomia sau pruncuciderea…
– deșănțarea din mass-media

3 gânduri despre „A venit ceasul Naționalismului Creștin

  1. Da Miscarea Legionara a adus in cele din urma varsare de sange, dar sa nu uitam ca multe din aceste crime au fost inscenari. De exemplu N Iorga a fost ucis de un fals legionar, introdus de comunisti, Horia Sima a incercat sa-l salveze pe marele istoric, dar nu a reusit, martora este chiar sotia istoricului. Cred ca ideea de a veni la conducere nationalismul crestin este geniala, dar pentru asta trebuie ca acel lider sa aiba o credinta in Dumnezeu, o dragoste de neam si o viata morala foarte puternice. Numai ca aceasta miscare nationalist crestina va avea de trecut un mare obstacol, anume MASONERIA care se va opune prin slugile ei de la actuala putere, pentru ca sa nu uitam cea mai importanta si manipulatoare arma, mass- media este in mainile lor. Dar totusi sa nu se piarda aceasta speranta ca poate cu ajutorul lui Dumnezeu se poate trece si acest obstacol, pentru ca nimic nu se poate opune voii lui Dumnezeu.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.